banner banner

Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. Mobil personvernpolicy


Effektiv dato: 2019/01/01

Oppdatering: 2022/07/15

Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. Og tilknyttede selskaper ("vi", "vi"," vi", "" ") lover å beskytte personvernet ditt. Denne personvernpolitikken ("Politikk") beskriver vår praksis for personvern av personopplysninger som håndteres av deg personlig ved hjelp av følgende tjenester, produkter og relaterte mobile applikasjoner (samlet referert til som "produkter"):

  • MOES Mobil app

Vennligst les denne policyen nøye før du bruker våre produkter og lær om formålet med og praksis for å samle inn og behandle dine personlige data, inkludert hvordan vi bruker, lagrer, deler og overfører personopplysninger. I denne policyen finner du også måter å utføre retten til å få tilgang til, oppdatere, slette eller beskytte dine personlige data.

Når du godtar denne policyen når du registrerer deg med dine personlige data, eller hvis du begynner å bruke våre produkter uten eksplisitt innvendinger mot innholdet i denne policyen, vil vi tro at du fullt ut forstår og godtar denne policyen.  Hvis du har spørsmål om denne politikken, vennligst kontakt oss på følgende måter:

Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. For andre merker av mobile applikasjoner kontrollerer våre kunder alle personlige data samlet gjennom våre produkter. Vi samler denne informasjonen under veiledning fra våre kunder, og behandlingen av denne informasjonen er begrenset til å gi kundene de tjenestene vi gjør. Hvis du er kunde hos en av våre kunder og ikke vil kontakte en av kundene som bruker vår tjeneste, vennligst kontakt kundene som samhandler direkte med deg.

Definisjon

I denne policyen refererer personopplysninger til informasjon generert, samlet, innspilt og/eller lagret elektronisk eller på annen måte, som kan brukes til å identifisere eller reflektere en persons aktiviteter, eller bare fra denne informasjonen, eller fra den informasjonen og annen informasjon om den personen vi kan få tilgang til.informasjon.

 Personlige sensitive data inkluderer personlig biometrisk informasjon, kommunikasjonsrekord og innhold, helseinformasjon, transaksjonsinformasjon og nøyaktig lokaliseringsinformasjon. Når vi samler inn personlig sensitive data fra deg, vil vi generere et klart varsel før du samler inn dine personlige sensitive data for ditt samtykke.

Smarte enheter er databehandlingsenheter produsert eller produsert av maskinvareprodusenter med menneske-maskingrensesnitt og i stand til å overføre data som er trådløst koblet til nettverket, inkludert: smarte apparater, intelligente bærbare enheter, intelligente luftrensingsenheter og lignende.

App refererer til Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd.  Gi sluttbrukere fjernkontroll av smarte enheter og koble til leverandørens Internet of Things plattform.

Hvilke personlige data samler vi inn?

For å gi deg våre tjenester, vil vi be deg om å gi den personlige informasjonen du trenger for å levere disse tjenestene.  Hvis du ikke oppgir dine personlige opplysninger, kan vi ikke være i stand til å gi deg våre produkter eller tjenester.

  1. Informasjon du frivillig gir oss
  • Konto eller profil: Når du registrerer deg hos oss, kan vi samle inn navn og kontaktinformasjon som e-postadresse, telefonnummer, brukernavn og påloggingsinformasjon. Under samspillet med våre produkter kan vi videre samle inn kallenavn, profilbilder, landskoder, språkpreferanser eller tidssoneinformasjon til kontoen din.

Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. Hvis du tillater deg å logge inn på produktet med en tredjepartskonto, får vi kontoinformasjonen din (for eksempel portretter, kallenavn, regioner, kjønn, etc.) fra den tredjepart, som kan være bundet til kontoen din for rask pålogging. Når du behandler dine personlige data, vil vi sikre overholdelse av gjeldende databeskyttelseslover og forskrifter, samt avtaler, retningslinjer eller dokumenter som er nådd med tredjepart for å dele personlig informasjon.

  • Tilbakemelding: Når du bruker tilbakemelding og forslag i våre produkter, samler vi e-postadressen din, mobilnummeret og tilbakemeldingen din for å løse problemet ditt og løse feil på enheten i tide.
  • Tilleggsbasert informasjon: For å gi deg mer praktiske og bedre tjenester og optimalisere brukeropplevelsen, kan vi samle inn og bruke litt informasjon hvis du godtar å bruke tilleggsfunksjoner i søknaden din. Merk at hvis du ikke gir denne informasjonen, kan du fortsette å bruke programmets grunnleggende tjenester og tilkoblede smarte enheter, men noen funksjoner basert på disse tilleggsfunksjonene kan ikke være tilgjengelige. Disse tilleggsfunksjonene kan omfatte:
  • Tilleggsfunksjoner basert på lokaliseringsinformasjon:

Når du aktiverer plasseringsbasert funksjonalitet gjennom tillatelsesinnstillingene på mobilenheten, samler vi og behandler lokaliseringsinformasjonen din for å aktivere disse funksjonene, for eksempel parring med smarte enheter.  I tillegg, når du bruker visse smarte enheter eller tjenester, for eksempel robotrengjøringsmidler og værtjenester, kan vi samle inn informasjon om din nøyaktige eller unøyaktige geografiske plassering i sanntid.

Basert på ditt samtykke, når du aktiverer Geographic Gate-funksjonen, genereres og deles plasseringsinformasjonen din med Google Maps-tjenesten. Merk at Google har de riktige databeskyttelsesforanstaltninger. For mer informasjon, se Google Data Protection Terms: https://privacy.Google.com/busines/gdprservice/. Du kan nekte å bruke lokaliseringsinformasjonen din ved å administrere tillatelsesinnstillingene i tjenesten, og på dette grunnlag vil vi slutte å samle inn og bruke lokaliseringsinformasjonen din.

  • Kamerabasert tilleggstjeneste:

Du kan bruke kameraets feiekoder ved å slå på kamerarettigheter og parring med smarte enheter, ta opp videoer og mer.  Merk at selv om du har avtalt å aktivere kameratillatelser, får vi bare informasjon hvis du aktivt bruker kameraet til å utføre feiing, opptak, etc.

  • Tilleggstjenester for tilgang til og opplasting av bilder/videoer basert på fotoalbum (fotobibliotek/videobibliotek):

Når du har åpnet albumtillatelsene, kan du bruke denne funksjonen til å laste opp dine egne bilder/bilder/videoer for å endre avataren og rapportere problemer med enheten ved å gi bildeprøver. Vi gjenkjenner ikke denne informasjonen når du bruker bilder og andre funksjoner; Men når du rapporterer om bruk av enheten, kan vi bruke bildene/bildene du lastet opp for å finne problemet ditt.

  • Andre tjenester knyttet til mikrofonbaserte tjenester:

Når du har slått på mikrofonens tillatelser, kan du bruke mikrofonen til å sende talemeldinger, for eksempel å ta opp video, våkne opp taleassistenter og mer.  For disse funksjonene samler vi talemeldingene dine for å identifisere kommandoene dine. Merk at selv om du har avtalt å aktivere mikrofontillatelser, får vi bare stemmeinformasjon via mikrofonen når du frivillig aktiverer mikrofonen i programmet.

  • Andre tjenester basert på lagringsrettigheter:

Hensikten er å bruke lagringsrettigheter for å sikre at App kjører stabilt. Etter at du har gitt eller instruert lese/skrive tillatelse til å lagre mobilenheten, får vi tilgang til bilder, filer, krasjlogginformasjon og annen nødvendig informasjon fra mobilenhetsbutikken din for å gi deg funksjoner som informasjonsutgivelse eller opptak av krasjinformasjon lokalt.informasjon.

Merk at hvis du åpner noen tillatelser, tillater du oss å samle inn og bruke relevant personlig informasjon for å gi deg de riktige tjenestene. Når du har slått av noen tillatelser, vil vi vurdere å deautorisere, vi vil ikke lenger fortsette å samle inn personopplysninger basert på de aktuelle tillatelsene, og relaterte funksjoner kan bli avsluttet. Din beslutning om å lukke tillatelser påvirker imidlertid ikke tidligere innsamling og bruk av informasjon basert på din autorisasjon.

  1. Informasjon vi samler automatisk
  • Enhetsinformasjon: Når du samhandler med våre produkter, samler vi automatisk inn enhetsinformasjon, for eksempel MAC-adresse, IP-adresse, trådløs tilkobling til enheten.Informasjon, operativsystemtype og versjon, programversjonsnummer, push-varslingsidentifikator, loggfil og mobilnettverksinformasjon.
  • Bruk data: Under samspillet med nettstedet vårt og tjenestene samler vi automatisk og får tilgang til, klikker, laster ned, sender/mottar meldinger og andre bruksdata knyttet til bruk av nettstedet vårt og tjenestene.
  • Loginformasjon: Når du bruker vår søknad, kan du laste opp system- og unntakslogger.

Merk at enhetsinformasjon eller logginformasjon ikke kan brukes separat for å identifisere bestemte personer. Men hvis disse typer ikke-personlig informasjon kombineres med annen informasjon og kan brukes til å identifisere en bestemt person, vil slike ikke-personlige opplysninger bli behandlet som personopplysninger. Vi vil anonyme og desensibilisere slike ikke-personlige opplysninger med mindre vi får ditt samtykke eller med mindre annet er fastsatt i databeskyttelseslover og forskrifter.

  • Plasseringsinformasjon: Når du aktiverer plasseringsbasert funksjonalitet gjennom tillatelsesinnstillingene på mobilenheten, samler vi og behandler plasseringsinformasjonen din for å aktivere bestemte funksjoner, for eksempel parring med smarte enheter.

Basert på ditt samtykke, når du aktiverer Geographic Gate-funksjonen på produktet, genereres og deles plasseringsinformasjonen din med Google Maps-tjenesten. Merk at Google har de riktige databeskyttelsesforanstaltninger. For mer informasjon, se Google Data Protection Terms: https://privacy.Google.com/busines/gdprservice/. Du kan nekte å bruke lokaliseringsinformasjonen din ved å administrere tillatelsesinnstillingene i produktet, og på dette grunnlag vil vi slutte å samle inn og bruke lokaliseringsinformasjonen din.

  1. Smart enhetsrelatert informasjon:
  • Smart Enhetsbase: Når du kobler din smarte enhet til våre produkter eller tjenester, kan vi samle grunnleggende informasjon om din smarte enhet, for eksempel enhetsnavn, enhets-ID, online status, aktiveringstid, firmwareversjon og oppgraderingsinformasjon.
  • Informasjon rapportert av smarte enheter: Avhengig av de forskjellige smarte enhetene du velger å koble til våre produkter eller tjenester, kan vi samle inn forskjellig informasjon om dine smarte enhetsrapporter.

Formål og juridisk grunnlag for behandling av personopplysninger

Formålet med vår behandling av informasjonen din er som følger:

  • Gi deg tjenester: Vi behandler konto- og profildata, enhetsinformasjon, bruksdata, lokaliseringsinformasjon og smart enhetsrelatert informasjon for å gi deg de produktene og tjenestene du ber om eller kjøper. Retsgrunnlaget for denne behandlingen er å utføre kontrakten med deg i samsvar med vilkårene i vår bruk. ,
  • Forbedre våre tjenester: Vi behandler enhetsinformasjonen din, bruker data, plasseringsinformasjon og intelligent enhetsrelatert informasjon for å sikre funksjonaliteten og sikkerheten til våre produkter, utvikle og forbedre våre produkter og tjenester, analysere vår operasjonelle effektivitet og forhindre og spore svindel eller feil bruk. Retslig grunnlag for denne behandlingen er å utføre kontrakten med deg i samsvar med våre bruksvilkår.
  • Ikke-markedsføringskommunikasjon: Vi behandler dine personlige data og sender deg viktig informasjon om tjenesten, våre vilkår, vilkår og policyendringer og/eller annen ledelsesinformasjon. Samtidig sender vi deg også varsler om tjenestene du har kjøpt, for eksempel varslingstjenester. Du kan sjekke "applikasjonsvarsler" i søknaden din for å administrere denne kommunikasjonen. Når du bestemmer deg for ikke å aktivere varslingsfunksjonen, behandler vi ikke lenger informasjonen din for dette formålet.  Retslig grunnlag for denne behandlingen er å utføre kontrakten med deg i samsvar med våre bruksvilkår.
  • Markedsformidling: Vi kan behandle dine personlige data og gi deg markedsføringsinformasjon om tjenestene dine. Hvis vi gjør dette, vil hver kommunikasjon vi sender til deg inneholde instruksjoner som lar deg velge å ikke motta kommunikasjon av denne typen i fremtiden. Hvis du ikke er enig i å sende markedsføringskommunikasjon, kan du velge å avslutte når du går inn i programmet, eller velge å avslutte ved å endre innstillingene i programmets personverninnstillinger. Retsgrunnlaget for denne behandlingen er ditt samtykke. MOES .
  • Personliggjøring: Vi kan behandle konto- og profildata, bruke data, enhetsinformasjon, tilpasse produktdesign og gi deg skreddersydde tjenester, for eksempel å anbefale og vise informasjon og annonser som passer for produktet ditt, og invitere deg til å delta i undersøkelser relatert til din bruk..  Hvis du ikke tillater oss å behandle dine personlige data for personalisering, kan du velge å avslutte når du går inn i programmet, eller velge å avslutte ved å endre innstillingene i [Personverninnstillinger] i programmet. Retsgrunnlaget for denne behandlingen er ditt samtykke.
  • Juridisk overholdelse: Vi kan behandle dine personlige opplysninger som vi anser nødvendige eller hensiktsmessige: (a) for å overholde gjeldende lover og forskrifter; (b) Overholdelse av juridiske prosedyrer; (c) svare på forespørsler fra offentlige og offentlige myndigheter (d) for å gjennomføre våre vilkår og betingelser; (e) beskytte vår virksomhet, virksomhet og systemer; (f) beskytte våre rettigheter, personvern, sikkerhet eller eiendom, og/eller rettigheter, personvern, sikkerhet eller eiendom til andre brukere, inkludert deg; Og (g) tillater oss å søke tilgjengelige rettsmidler eller begrense skaden vi kan lide.

Hvis du har noen endringer i formålet med å behandle dine personlige opplysninger, vil vi sende en spesiell melding via e-post og/eller på vår nettside for å informere deg om endringene i bruken og ditt valg av personopplysninger.

Hvem deler vi vår personlige informasjon med?

Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. På den måten deler vi bare personopplysninger på den måten vi forteller deg. Vi kan dele profilen din med følgende mottakere:

  • Tredjeparts tjenesteleverandører som tilbyr oss visse forretningsrelaterte tjenester, for eksempel web hosting, dataanalyse, betaling og kredittkortbehandling, infrastrukturforsyning, informasjonstjenester, kundeservice, e-postleveringstjenester og andre lignende tjenester, slik at de kan tilby tjenester til oss..
  • Du kan få tilgang til og bruke vår nettside og tjenester til kunder og andre forretningspartnere som gir deg smarte enheter og/eller nettverk og systemer direkte eller indirekte.
  • Hvis noen eller alle selskapets virksomhet, eiendeler eller aksjer er omorganisert, fusjonert, solgt, joint venture, overført, overført eller på annen måte avhendet (inkludert men ikke begrenset til konkurs eller lignende prosedyrer), er det knyttet til det tilknyttede selskapet eller annen tredjepart. I dette tilfellet vil vi varsle deg om eventuelle endringer i eierskap, inkompatibiliteten til dine personlige data og valgene du kan gjøre for dine personlige data via e-post og/eller betydelige varsler på vår nettside.
  • Vi anser det nødvendig eller hensiktsmessig: (a) å overholde gjeldende lover og forskrifter; (b) Overholdelse av juridiske prosedyrer; (c) svare på forespørsler fra offentlige og offentlige myndigheter, inkludert forespørsler fra offentlige og offentlige myndigheter utenfor bostedslandet; (d) gjennomføring av våre vilkår og regler; (e) beskytte vår virksomhet, virksomhet og systemer; (f) beskytte våre rettigheter, personvern, sikkerhet eller eiendom, og/eller rettigheter, personvern, sikkerhet eller eiendom til andre brukere, inkludert deg; Og (g) tillater oss å søke tilgjengelige rettsmidler eller begrense skaden vi kan lide.
  • Et datterselskap eller tilknyttet selskap i selskapets familie for å utføre regelmessige forretningsaktiviteter.

I tillegg til de ovennevnte tredjepartene kan de kun leveres til tredjepart med ditt samtykke.

Internasjonal overføring av innsamlede opplysninger

Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd.  De aktuelle lokaliseringskravene til datalagring i den tilsvarende jurisdiksjonen vil bli fulgt.  For å lette vår virksomhet kan vi overføre, lagre og behandle dine personlige data i en jurisdiksjon utenfor ditt bostedsområde. Lovene i disse landene kan avvike fra lovene som gjelder i ditt bostedsland. Når vi gjør dette, bruker vi en eller flere av følgende metoder for å sikre tilstrekkelig beskyttelse for dataene:

En avtale ble nådd i samsvar med EUs standardkontraktsbetingelser godkjent i artikkel 46 i GDPR. For mer informasjon, se https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/dataprotection/international-dimension-dataprotoken

Hvis du vil vite mer om våre beskyttelsesforanstaltninger, kan du kontakte oss direkte i samsvar med beskrivelsen i denne personvernpolitikken.

Rettigheter knyttet til personopplysninger

Vi respekterer dine rettigheter og kontroll over dine personlige data. Du kan utøve noen av følgende rettigheter:

Du trenger ikke å betale, vi svarer på målet ditt innen 30 dager.  Hvis du bestemmer deg for å sende oss en e-post, vennligst oppgi informasjonen du ønsker å endre på forespørsel, om du vil fjerne dine personlige opplysninger fra vår database, eller på annen måte gi oss beskjed om hva du vil pålegge oss om å bruke dine personlige opplysninger.Begrensninger. Vær oppmerksom på at for sikkerhetsformål kan vi be deg om å verifisere identiteten din før du tar ytterligere tiltak på forespørselen din.

Du kan:

  • Be om tilgang til dine personlige opplysninger om vår behandling;
  • Be oss om å rette opp dine unøyaktige eller ufullstendige personlige data;
  • Be om å slette dine personlige data;
  • Be om midlertidig eller permanent begrensning av behandlingen av noen eller alle dine personlige opplysninger;
  • Be om å overføre personopplysninger til deg eller en tredjepart, og vi behandler informasjonen i henhold til ditt samtykke eller kontrakt med deg, og vår behandling er automatisert; Og
  • Velg å avslutte eller motsette oss bruk av profilen din, og vår bruk er basert på ditt samtykke eller våre legitime interesser.
  • Tilbaketrekking av samtykke: Vi vil utøve ditt rett til privatliv for å trekke tilbake ditt samtykke ved å:

1) For personvernrettigheter som er oppnådd gjennom enhetssysteminnstillinger, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre enhetsrettigheter, inkludert plassering, kamera, fotoalbum (fotobibliotek/videobibliotek), mikrofon, Bluetooth-innstillinger, varsler og andre relaterte funksjoner;

2) I ditt avtalt markedsføringsnyhetsbrev inneholder informasjonen vi sender deg instruksjoner som lar deg trekke ditt samtykke i henhold til "abonnement" -metoden beskrevet i informasjonen;

3) Unbonded den intelligente enheten gjennom appen, og informasjonen relatert til den intelligente enheten blir ikke samlet;

4) Ved hjelp av besøksmodusprodukter samler vi ikke inn noen av dine personlige data;

Når du trekker ditt samtykke eller autorisasjon, kan vi ikke fortsette å gi deg det aktuelle produktet eller tjenesten. Tilbaketrekking av ditt samtykke eller autorisasjon påvirker imidlertid ikke behandlingen av personlig informasjon basert på ditt samtykke før tilbaketrekningen.

 

Sikkerhet

Vi bruker kommersielt fornuftige fysiske, ledelsesmessige og tekniske garantier for å opprettholde integriteten og sikkerheten til dine personlige data. Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. Gi en rekke sikkerhetspolitikker for effektivt å sikre datasikkerhet for brukere og enheter. Når det gjelder tilgang til enheten, brukes en dedikert algoritme for å sikre dataisolasjon, tilgangsautentisering og autorisasjonsapplikasjoner. I datakommunikasjon støttes kommunikasjon ved hjelp av sikkerhetsalgoritmer og overføringskrypteringsprotokoller, samt informasjonskryptering på kommersiell nivå basert på dynamiske nøkler.  Når det gjelder databehandling, brukes streng datafiltrering og verifisering og fullstendig datarevisjon. Når det gjelder datalagring, vil all konfidensiell informasjon fra brukeren bli kryptert og lagret sikkert.Hvis du har grunn til å tro at samspillet ditt med oss ​​ikke lenger er trygt (for eksempel hvis du føler at sikkerheten til en konto du kan være med oss ​​har blitt kompromittert), kan du umiddelbart varsle oss om dette problemet. info@moeshouse.com

Data oppbevaring

Vi behandler dine personlige opplysninger innen den korteste perioden som er angitt i denne personvernpolitikken, med mindre loven krever at vi beholder informasjonen i lengre holdbarhet. Vi bestemmer riktig oppbevaringsperiode basert på mengden, naturen og følsomheten til dine personlige data, og vi vil ødelegge dine personlige data etter slutten av oppbevaringsperioden. Når vi ikke kan gjøre dette av tekniske årsaker, vil vi sørge for at det tas hensiktsmessige tiltak for å forhindre at dine personlige data blir brukt igjen.  

Barnets personvern

Beskyttelse av barns personvern er spesielt viktig for oss. Tjenesten er ikke for personer under 13 (13) år (eller andre aldre som er foreskrevet i loven i landet der du bor), og vi ber disse personene om ikke å gi oss noen personlige data. Med mindre vi først får tillatelse fra barnets foreldre eller foresatte, samler vi ikke bevisst personopplysninger fra noen under 13 (13) år. Hvis vi finner ut at vi har samlet inn barnets personopplysninger uten tillatelse fra foreldrene eller foresatte av barn under 13 år, vil vi ta skritt for å slette informasjonen.

Endringer i denne personvernpolitikken

Vi kan oppdatere denne personvernpolitikken for å gjenspeile endringer i vår informasjonspraksis. Hvis det er noen store endringer, vil vi varsle deg via e-post (sendt til e-postadressen som er angitt i kontoen din) eller ved å varsle deg i mobilappen før endringen trer i kraft.  Vi oppfordrer deg til å gjennomgå denne siden regelmessig for å få oppdatert informasjon om vår personvernpraksis.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om vår praksis eller denne personvernpolitikken, vennligst kontakt oss på følgende måter:

Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd.

Postadresse: Power Science and Technology Innovation Center, NO.238, Wei 11 Road, Yueqing Economic Development Zone,Yueqing, Zhejiang 325600,China

E-post: info@moeshouse.com